FLOURISH CHATBOT

Samla feedback

Med Flourish är det supersmidigt för både dig och dina medarbetare att involvera hela teamet i utvecklingsarbetet.

Inga nya appar. Inga lösenord. Bara enkel & intuitiv feedbackinsamling genom den chattkanal som medarbetaren väljer själv. 

flourish ledarskap och engagemang Samla feedback i de kanaler du väljer
flourish ledarskap och engagemang flourish_symbol
flourish ledarskap och engagemang medarbetare

Varför en chatbot?

Att använda en chatbot är den perfekta kombinationen av en personlig dialog med dina medarbetare och samtidigt få hjälp med att automatisera insamlingen av feedback.

Med ett informellt och direkt språk känns chattkonversationen med Flourish naturlig och okomplicerad. Dessutom tar det bara i snitt ca 30 sekunder. Svårslaget smidigt!

Resultatet? Engagemang & hög svarsfrekvens!

flourish ledarskap och engagemang
flourish ledarskap och engagemang

MS Teams

Slack

Messenger

Workplace

Flourish är där du är

Med fokus på individen. Flourish finns tillgänglig för chatt i de kanaler ni kommunicerar i redan idag.

Alltså inga fler email-enkäter, nya appar eller krångliga lösenord. 

Istället kan varje medarbetare själv välja vilken chatt-kanal de vill använda och därefter snabbt och lätt connecta när de fått inbjudan.

Om inte någon av Microsoft Teams, Slack, Facebook Messenger eller Workplace by Facebook passar så kan Flourish förstås även chatta genom email eller sms. 

Istället kan varje medarbetare själv välja vilken chatt-kanal de vill använda och därefter snabbt och lätt connecta när de fått inbjudan.

Om inte någon av Microsoft Teams, Slack, Facebook Messenger eller Workplace by Facebook passar så kan Flourish förstås även chatta genom email eller sms. 

Involvera teamet

Genom automatisk chatt samlar Flourish löpande in teamets önskemål om vilka fokusområden som de tycker är allra viktigast att arbeta med. 

Detta är ett ovärderligt underlag för dig som ledare. Nu kan du lägga resurser på rätt saker samt ställa de rätta frågorna som ger förändring på riktigt!

Se tidigare svar

Flourish kommer ihåg vad alla medarbetare har svarat tidigare i återkommande feedbackchats. 

Genom att synliggöra det senaste svaret på frågan underlättar detta för medarbetaren att reflektera kring frågan och vikta sitt svar. Resultatet är en högre svarsfrekvens och mer rättvisande resultat. 

Aktiv chattkö

Ibland kommer livet emellan och några i teamet missar att svara i den senaste feedbackchatten, även då Flourish automatiskt och vänligt påminner om de uteblivna svaren.

Chatten läggs då till i det inbyggda kösystemet som kommer påminna medarbetaren igen vid nästa feedbackchat. 

flourish ledarskap och engagemang

Interagera i
Team Dashboard

Genom Flourish Chatbot har alla medarbetare smidig tillgång till sin Team Dashboard. Portalen där hela teamet kan interagera och bygga engagemang tillsammans.

I Team Dashboard kan du som ledare engagera hela teamet genom att låta dem se sina- och gruppens mätresultat, läsa och rösta på förbättringsförslag, stämma in i hyllningskörer till sina kollegor samt se kommande feedback-chats.

Engagemangsboost utlovas!

Hylla dina kollegor

Använd Flourish för att visa att du uppskattar dina grymma kollegor!

Genom att hylla kollegor på daglig basis lyfter man inte bara deras egna självkänsla, utan bygger engagemang och framgång som team.

Hyllningarna visas sen på er gemensamma Team Dashboard tillgängliga för alla i gruppen att se och gilla.
flourish ledarskap och engagemang medarbetare_feedback

Ge spontan feedback

Låt inte bra idéer falla mellan stolarna!

Direkt i chattråden med Flourish har dina medarbetare alltid åtkomst till en anropsfunktion som låter dem spontant ge feedback och förbättringsförslag! Självklart helt anonymt och delbart på teamets gemensamma Dashboard om man önskar!

Du som chef kan respondera på feedbacken för att starta dialog eller använda den som underlag i möten och förbättringsarbete!

Nyfiken på hur Flourish kan hjälpa dig?

Boosta engagemang
& ledarskap i ditt team

flourish ledarskap och engagemang Tjej i bubbla