Pris

Essentials

35

SEK

per medarbetare/månad.
Faktura. Uppsägningstid 1 månad.

Skapa effektiva team och bli en bättre chef med funktioner som

PRO

35

SEK

per medarbetare/månad.
Faktura. Uppsägningstid 1 månad.

Consult-setup 29 000 SEK
(engångsinvestering)

Allt i paket Essentials, plus:

Vanliga frågor

Flourish är en chatt-robot som automatiskt ställer smarta frågor och gör pulsade mätningar i ditt team. Genom dessa frågor hjälper Flourish dig som chef att få förslag på hur ni kan förbättra teamet.

I realtid följer ni på HR-avdelningen centrala nyckeltal (eNPS m.fl.) och förser era chefer med ett verktyg som sätter fart på förbättringsarbetet. Flourish fungerar som ett komplement till medarbetarundersökningen eller kan ersätta den om ni hellre vill det.

Med Flourish får HR & ledning:

  • Standardiserade pulsfrågor eller enligt önskemål, alltid forskningsbaserat.
  • Insyn i teamens pågående förbättringsaktiviteter.
  • Logik i orsaken till framgångsrika team och deras best-practice.  

Flourish är självlärande och väldigt enkelt att komma igång med men om du vill ha hjälp att sätta upp ditt konto och få en personlig produktgenomgång mm. så välj prisplan PRO. Som du ser ingår där även en hel del andra personliga genomgångar. Denna prisplan passar en HR-avdelning perfekt!  

Flourish fungerar i Slack, Microsoft Teams & Facebook Messenger.

Ja! Som chef (och kontoägare) kan du inte se vem det är som skickat in vilket förslag i Chatboxen. Självklart finns det dock en möjlighet att lista ut vem som skickat in ett förslag genom att du känner igen ordval eller om medarbetaren givit sig tillkänna genom att skriva sitt namn i chatten.

Ja! Du väljer om Flourish ska chatta på engelska eller svenska under inställningar. Observera att hela ditt team måste chatta på samma språk, en enskild medarbetare kan inte chatta på engelska och övriga på svenska. Detta beror på att den feedback Flourish samlar in ska vara anonym.

Detta beror på vilken typ av team ni är och vilken fas ni befinner er. Vi rekommenderar dock att Flourish inte samlar feedback från dina medarbetare oftare än 1 gång/vecka. 

Detta styr du själv inne i systemet under Surveys. 

Det är superenkelt. Som chef bjuder du in dina medarbetare till Flourish via ett sms som du genererar via systemet.