FAQ

Vanliga frågor

Flourish är en chatt-robot som automatiskt ställer smarta frågor till dina team members. Genom dessa frågor hjälper Flourish dig som team leader att få förslag på hur ni kan förbättra teamet.

I vår introduktionsvideo får du en bra och snabb inblick: https://www.youtube.com/watch?v=URub9JhR0Ak&t=17s

Flourish är självlärande och väldigt enkelt att komma igång med men om du vill ha hjälp att sätta upp ditt konto och få en personlig produktgenomgång så väljer du prisplan PRO. Som du kan se ingår där även en hel del andra personliga genomgångar. Denna prisplan passar en HR-avdelning perfekt! 

Flourish finns i:

Facebook Messenger – https://m.me/flourish-bot
Slack – https://dashboard.flourish.se/slack
Microsoft Teams – contact us

Som team leader bjuder du in dina medarbetare till Flourish via ett sms som du genererar via My Team

Detta styr du själv i Flourish webbportal under Packages.

Detta beror på vilken typ av team ni är och vilken fas ni befinner er. Vi rekommenderar dock att du schemalägger Package Flourish Pulse till att gå ut en gång/månad samt Package Teamwork till att gå ut varannan månad. I övrigt bör du prova dig fram och välja paket utefter dina behov.

Ja! Som chef (och kontoägare) kan du inte se vem det är som skickat in vilket förslag i Chatboxen. Självklart finns det dock en möjlighet att lista ut vem som skickat in ett förslag genom att du känner igen ordval eller om medarbetaren givit sig tillkänna genom att skriva sitt namn i chatten.

Ja! Du väljer om Flourish ska chatta på engelska eller svenska under Settings. Observera att hela ditt team måste chatta på samma språk, en enskild medarbetare kan inte chatta på engelska och övriga på svenska. Detta beror på att den feedback Flourish samlar in ska vara anonym.

Metrics som står för mättal är det ställe där du ser och analyserar trenden inom de olika områden som Flourish samlar feedback. Vi använder oss av NPS-pedagogiken, vilket är en teori från USA. Läs mer om NPS här: https://www.youtube.com/watch?v=URub9JhR0Ak&t=17s

Kontakta supporten

Jag har frågor rörande mitt konto och/eller betalning
Kontakta marten@flourish.se så kommer vår VD Mårten hjälpa dig så snabbt som möjligt.

Jag har frågor rörande chattboten och/eller behöver teknisk support
Kontakta fl@flourish.se så kommer vår IT-avdelning hjälpa dig så snabbt som möjligt.